Vores aftenmenu hos Restaurant Bødkergården

Aftenmenu

MENUEN

Fredag & Lørdag

Klokken 17.30 – 19.30

2 retter 250,- – 3 retter 319,-

3 retters-menu

Uge 39

Forret:

Kold røget laks – Friskost creme – Urte mayo – Syltede rødløg – Rugbrødsknas

Hovedret:

Langtidsstegt kalve cuvette vendt i timian & hvidløg – Bagt gulerod – Creme på gulerod – Supreme sauce – Rå syltede tyttebær

Dessert:

Chokoladekage – Salt karamel – Moccamousse – Havsalt – Citron

Uge 40:

Forret:

Bagt torsk – Bisque – Æble tern – Purløg – Hasselnødder

Hovedret:

Mini ”wienerbasse” – Ærtecreme – Citron gel – Friteret kapers – Benfri sild – Peberrod – Supreme sauce

Dessert:

Æblekompot – Havreknas – Vanilje/mascarpone creme – Jernurt

Uge 41:

Forret:

Rørt tatar – Estragon creme – Ristet & syltede løg – Kapers

Hovedret:

Grillet Iberico – Fermenteret hvidløg – Tyttebær – Kartoffelkompot med krydderurter

Dessert:

Chokoladekage – Salt karamel – Moccamousse – Havsalt – Citron

Uge 42:

Dinnerdays menu – Se dinnerdays hjemme side 3 retter til kun 245,- + gebyr

Klik på linket her: ->

Restaurant Bødkergården

BØRNERETTER

Fiskefilet · Pommes fritter – Remoulade – Grønt  80,-
Frikadeller · Pommes fritter – Ketchup – Grønt  80,-

Book bord

9390 9177